Следвайте Гласове в Лъжата е основен способ за управление на Промяната.

...
Следвайте Гласове в Лъжата е основен способ за управление на Промяната.
Коментари Харесай

ГЕРБ: Промяната предадоха българския интерес! Поели са ангажимент за затваряне на Маришкия басейн

Следвайте " Гласове " в 
Лъжата е главен прийом за ръководство на " Промяната ". Излъгаха, че не са поели ангажимент за затваряне на въглищните централи. Това съобщи Теменужка Петкова от ГЕРБ на брифинг на партията. Асен Василев и Кирил Петков с едната ръка се разписваха за Маришкия басейн, а с другата се разписваха да затворят 83% от въглищните мощности в страната, споделиха от ГЕРБ.

 Искам да прибавя още една неистина, която Кирил Петков се опита да стартира на срещата с представители на Европейска комисия. Той съобщи, че България е имала доста ниска степен на подготвеност за Плана за въстановяване. Но това е огромна неистина, тъй като ние оставихме на 99 на 100 подготвен и координиран с Европейски Съюз проект, заявиТеменужка Петкова.
Тази неистина ще ни излезе доста скъпо. Кирил Петков е поел ангажимент и за затваряне на въглищните централи, а ние подобен ангажимент не сме поемали. Борили сме се за опазване и равномерен преход. Ние би трябвало да се противопоставим на тези хора, тъй като те не са защитили ползите на страната и слагат под риск енергийната ни сигурност, безапелационна бе Петкова.
 Заради натаманяване на лобистки планове, като този за батериите, който е недоходоносен, беше занимателен Планът за възобновяване с година и половина. Предадени са ползи на България поради плана за батериите, сподели от своя страна Красимир Вълчев. България ще бъде превърната от чист експортьор в чист вносител на сила, сподели той.

Кирил Петков и Асен Василев предадоха българските ползи, безочливо излъгаха, лицемерно приказват за обективен преход, тъй като той няма да бъде обективен за никого, уточни още Вълчев. 
Моделът, който Политическа партия заложи в Плана за възобновяване е предизвикан от компанията за акумулатори, а не от българското общество, добави Вълчев.
 
Източник: epicenter.bg
 
 
 
 
 
15 Ное 202213115 Ное 2022148815 Ное 202266815 Ное 202217215 Ное 202244215 Ное 2022273КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022158119 Окт 202279814 Ное 202287124 Sep 20222697
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР